Scott Genius

Genius 2018 predstavlja kompletnu nadogradnju nakon dužeg vremena. Bicikl je dostupan sa 27.5+“ i 29“ kotačima. Scott je prvi skočio na noge s plus kotačima i sada će samo svoje jeftinije modele bicikala nuditi sa standardnim 27,5 gume – svaki drugi bicikl dobiva plus kotače.

Najlakša Trail rama na tržištu. Rama, amortizer i popratni dijelovi skupa teže svega 2,249 grama. Genius je dostupan u sedam modela od verzije bez TwinLoca s RockShox-om, pa sve do Genius Ultimate-a koji je stepenicu više od super dorađenog Genius Tuned-a.

Scott je jedan od prvih brendova koji su uveli plus modele prije dvije godine. Također su uveli koncept jedne veličine rame i vilice s izborom veličine kotača 29” sa 2.5-2.6″ gumama i 27.5” kotača s 2.6-3.0″ gumama. Većina modela će imati opciju mijenjanja veličine kotača kod svojih lokalnih prodavača.

Genius je trail bicikl koji bi se trebao sviđati većini vozača s širokim opsegom različitog terena, svojom aktivnom suspenzijom, a još je k tome jako lagan s posebnom pažnjom usmjerenom na detalje.

SCOTT GENIUS 700 ULTIMATE

SCOTT BICIKLI