Jamstvo od 5 godina na okvire (ramu) Rock Machine

Svi okviri Rock Machine iz kolekcije 2020. i nadalje dolaze s besplatnom 5-godišnjom garancijom.

Proširenje jamstva odnosi se samo na proizvodne nedostatke u okviru i na način na koji je načinjeno, a ne odnosi se na površinsku oblogu / premaz okvira i njegovih dodataka. Ovo jamstvo ne odnosi se na uobičajeno habanje, niti na oštećenja, kvarove ili kvarove koji nastaju zbog zlouporabe, zanemarivanja, nepravilnog sastavljanja i održavanja, preinaka ili nezgoda.

Garancijsko razdoblje počinje od dana kupnje proizvoda. Jamstvo se odnosi samo na izvornog vlasnika i nije prenosivo.

Petogodišnje jamstvo za okvir primjenjuje se samo ako se jednom godišnje obavi pregled  kod ovlaštenog distributera ROCK MACHINE-a, u skladu sa zahtjevima za održavanje navedenima u priručniku. Obavljene usluge godišnjeg održavanja moraju biti ovjerene pečatom i potpisom u jamstvenom listu. U slučaju da takva usluga godišnjeg održavanja nije izvršena, jamstvo od pet godina za okvir smanjuje se na dvije godine. Troškove održavanja i usluga mora snositi vlasnik.

Prilikom podnošenja zahtjeva moraju biti predočeni izvorni jamstveni karton i dokaz o kupnji. Pod produženim jamstvom, ako je zahtjev opravdan, oštećeni okvir će se popraviti ili zamijeniti istim ili najsličnijim i usporedivim okvirom koji je dostupan u vrijeme podnošenja zahtjeva. Sve troškove postavljanja bicikla zbog razlika u novom okviru snosi vlasnik bicikla. Jamstvo se odnosi samo na okvir; servisni posao povezan s ponovnom izgradnjom ili poboljšanjem bicikla zbog zamijenjenog okvira u potpunosti pokriva vlasnik bicikla. Ako je okvir popravljen ili zamijenjen, kupac nema pravo na novo jamstveno razdoblje; u takvim slučajevima jamstvo se daje za maksimalno razdoblje preostalo od izvornog produženog jamstva.