Novi Scott Genius eRide 2020.

Scott Genius eRide model za 2020. godinu dolazi sa novim dizajnom i novim značajkama. Savršeni bicikl za sve koji žele uživati u brdskoj vožnji i bez straha se uspeti na najstrmije brdo.

Novi Genius ima unutarnju bateriju kapaciteta 625 Wh sa mogućnošću priključivanja dodatne baterije od 500 Wh. Na taj način na raspolaganju imate 1125 Wh baterije što je dovoljno za čak 160 km vožnje (Eco mode, vozač od 80kg).

Na stražnjem i prednjem amortizer je hod od 150mm, okvir (rama) je prikladna za dvije veličine kotača, onu od 27.5“ i 29“. Bicikl je opremljen sa Twinloc sistemom upravljanja suspenzijom, također novi Genius eRide je opremljen sa Syncros Fork Stop funkcijom koja je razvijena posebno za Scott Eride bicikle. Syncros Fork Stop ograničava okretanje upravljača na 60 stupnjeva, čime se sprječava udaranje upravljača u okvir bicikla, na taj način štiti Vas i bicikl. Okvir (rama) je napravljen od karbona, za čišći izgled bicikla žice su provedene unutar okvira.

Bicikl je opremljen sa Bosch Performance CX motorom četvrte generacije, motor daje snagu od 75Nm. Vozaču su na izbor ostavljena pet načina pomoći motora. Motor je 48% manji i 25% lakši od motora prijašnje generacije. Pomoću Bosch aplikacije na Vašem pametnom telefonu možete se preko Bluetooth-a spojiti na Kiox ekran Vašeg bicikla i pratiti statistiku i ostale podatke, te vidjeti na karti rutu vožnje. Također možete i unaprijed isplanirati rutu po kojoj ćete voziti.

Kiox ekran je malen ali robustan, ima sve karakteristike putnog računala, ekran je u boji i preko njega s lakoćom možete pratiti sve informacije koje su Vam dostupne.