CRUZEE guralice

Zašto je to bitno da je CRUZEE dječja guralica najlakša na svijetu?

Prva dječja guralica je sretna prekretnica – početak mobilne neovisnosti, novopronađenog samopouzdanja i vještina. Kako bi napravili najbolju dječja guralicu na svijetu, potrebno ih je napraviti iznimno laganima, tako da čim djeca počnu hodati, mogu upravljati svojim CRUZEE-jem bez muke s teškim čeličnim okvirom. CRUZEE je napravljen kako bi bio nevjerojatno izdržljiv. Vaš CRUZEE nikad neće zahrđati, guma mu se neće probušiti, nema čestica ulja, a završna obrada od eloksiranog aluminija osigurat će da ogrebotine neće biti trn u oku. CRUZEE se također može pohvaliti najvećom fleksibilnošću pogonskog sklopa na svijetu, koja raste s vašim djetetom od 1 do 6 godina.


Izuzetno lagan uz vrhunsku izvedbu

Ultra lagan od svega 1,9 kg znači da je njime lakše manevrirati i potiče najmlađu djecu da samouvjereno rastu. Lako se nosi. Savršeno pristajanje: CRUZEE je dizajniran da raste s vašim djetetom, s najširim mogućim rasponom podešavanja sjedala od 22,9 cm i oko 10 cm raspona za podešavanje upravljača – oboje bez alata. Guralica CRUZEE prikladna je za djecu visine od 60 cm do 125 cm ili od 18 mjeseci do 6 godina. Gume su napravljene od pjene koja se nikad ne ispuhuje. Brtveni ležajevi izrađeni su s uloškom koji ne zahtijeva održavanje.


Boje:

Guralica je dostupna u nekoliko anodiziranih boja. Crna, plava ,zelena, narančasta, roza ,ljubičasta, crvena, srebrna.

Sigurnost:

Ultra-lagani dizajn znači da je manja vjerojatnost da će vaše dijete biti ozlijeđeno ili zarobljeno ako padne. Niskoprofilni osovinski vijci štite vozače od bolnih udaraca u gležnjeve.


Prikladan za svaki teren:

Može se voziti po bilo kojem terenu, uključujući pijesak na plaži, šljunak, travu, snijeg, kao i unutarnje podne površine jer ih ne oštećuje i ne ostavlja tragove.


Cijenite svaki trenutak:

Otvara cijeli novi svijet avanture, zabave i tjelovježbe od vrlo rane dobi. Cijenite svaki trenutak dok gledate kako samopouzdanje vašeg djeteta raste. Prijelaz na bicikl bit će brži i prirodniji jer će vaše dijete svladati ravnotežu kako bi se moglo usredotočiti na pedaliranje i upravljanje.

 

 

Aluminijska rama
Podesiva visina upravljača 100 mm
Podesiva visina sjedala 229 mm
Gume otporne na bušenje
Za djecu od 18 mjeseci do 6 godina
Težina samo 1,9 kg

 

Ponudu CRUZEE guralice pogledajte ovdje.