Mitas 4 Islands 2019.

Mitas 4 Islands

Ove godine MTB utrka Mitas 4 Islands održavala se na otocima Krku, Cresu, Rabu i Lošinju. Ovo je bila 5. utrka Mitas 4 Islands. Vrijeme nije poslužilo natjecatelje i korz sve etape pratilo ih je pretežito oblačno i kišovito vrijeme, tek je zadnji dan utrke zasjalo sunce. Utrka je bila ograničena na 600 natjecatelja (300 timova). Natjecatelji su napravili oko 300 kilometara kroz 4 lijepa hrvatska otoka i sigurno vidjeli mnoge ljepote istih. Staze su bile na raznim podlogama i sa puno visinskih razlika.

Svi natjecatelji trudili su se završiti utrku ali na žalost neki zbog ozljeda nisu mogli. Utrka se vozila u više kategorija. Natjecatelji su vozili bicikle različitih proizvođača, ali nama je posebno drago vidjeti da iz godine u godinu ima sve više vozača Scott bicikala što znači da vozači prepoznaju kvalitetu tog branda, tome sigurno i pomaže što Scott bicikl vozi aktualni svjetski i olimpijski prvak Nino Schurter koji je i osvajač ovogodišnjeg Cape Epic-a.

Prema razgovoru sa natjecateljima koji su vozili na Mitas Scylla gumama vidjelo se koliko su zadovoljni sa performansama i izdržljivošću Scylla guma, te držanjem na blatnoj i skliskoj podlozi. Posebno nam je drago što je Marin Deković sa timskim kolegom završio na trećem mjestu u kategoriji MASTER, Marin je vozio na Scott Spark RC 900 World Cup biciklu sa Mitas Scylla gumama. Panex Dinamic bio je prisutan na svim etapama utrke kao Hrvatski zastupnik Mitas-a. Kod Našeg izložbenog šatora mogli ste pogledati i kupiti biciklističke dijelove i opremu, te kod naših servisera pogledati u kakvom Vam je stanju bicikl.

Panex DInamic Facebook

BK Campetto Facebook