Scott tenisice za trčanje

Scott tenisice za trčanje dijele se na Road (cesta) i Trail (šumski putevi). Sa inovativnim načinom izrade i odabirom kvalitetnih materijala Scott tenisice izniomno su kvalitetna sportska obuća, koju podjednako koriste rekreativci i profesionalci za trening i natjecanje. Modeli s oznakom RC namjenjeni su natjecateljima i odlikuje ih mala težina, modeli s oznakom Goretex su od posebnog materijala otpornog na vodu.

eRide način izrade je jedinstveni oblik klackalice koji stvara stabilnu sredinu, promičući brži i učinkovitiji stil trčanja kojem trkači teže. Bez obzira na hod trčanja, eRide surađuje s tijelom kako bi promovirao dinamičniji položaj trčanja, smanjujući udarce pete i povećavajući učinkovitost trčanja.

SCOTT KINETIČKA PJENA koja se koristi kod izrade Scott tenisica je najlakša pjena. Vraća 14% više energije od standardnog EVA (etilen-vinil acetata) što rezultira ugodnim ali stabilnim i dinamičnijim trčanjem.

Potplati kod Scott tenisica razvijeni su da pružaju čim više prianjanja kod naglih skretanja, te da spriječe proklizavanje kada je to najbitnije.

Road (cesta) modeli: Speed Carbon, Pursuit, Cruise, Palani, Palani SPT, Palani RC.

Trail (šumski putevi i kameni putevi) modeli: Kinabalu, Supertrac, Kinabalu Power, Kinabalu Goretex, Supertrek Ultra (upotreba na terenu od oštrog kamenja), Supertrac RC.

Tenisice se mogu vidjeti u trgovini u VŽ-u, Braće Radić 157.

Scott tenisice za trčanje pogledajte ovdje.