SVJETLA I LOKOTI

SVJETLA

Osvjetljenje bicikla pruža korisniku dodatnu sigurnost – kako pasivnu tako i aktivnu sigurnost. U Panex Dinamicu imamo u ponudi razna svjetla koja će Vam pomoći u tome da budete vidljivi na cesti, a ujedno i puno sigurniji.

LED svjetla vrhunske tehnologije koja se nalaze u našoj ponudi odlikuje iznimna kvaliteta i razumna cijena, visoka učinkovitost, dugo vrijeme gorenja i lako rukovanje.

U ponudi se nalaze i reflektirajući prsluci za odrasle i djecu u raznim veličinama.

PONUDA NA SNIŽENJU!

POGLEDAJTE PONUDU SVJETLA OVDJE!

LOKOTI

Krađe bicikla nisu nikakva novost, uvijek je neugodno i neželjeno iznenađenje kada se vratite na mjesto gdje ste ostavili bicikl kada ste otišli na kavu, posao, trgovinu ili školu i vidite da Vašeg bicikla više nema na tom mjestu.

Broj krađa bicikala povećava se i tek se svaki deseti bicikl na kraju vrati prvobitnom vlasniku. Međutim, biciklisti koji ulažu u dobar lokot smanjuju rizik od krađe svojeg bicikla.

Niti jedan lokot nije 100% otporan na krađu, ali vrijeme koje je potrebno da se određeni lokot provali ili prereže ovisi o njegovoj kvaliteti. Kod krađe bicikla svaka sekunda je važna i naravno da ako je potrebno duže vrijeme da se Vaš lokot provali ili prereže veća je vjerojatnost da Vaš bicikl neće biti ukraden jer će već i lopovi vidjeti da je potrebno previše vremena da se ukrade bicikl koji ima dobar i kvalitetan lokot.

U Panex Dinamicu sigurno imamo lokote koji zadovoljavaju najstrože kriterije i koji su iznimno teški za provaliti. Na Vama je da se odlučite želite li riskirati sigurnost svog bicikla sa lošim lokotom ili želite pogledati ponudu lokota u Panex Dinamicu i osigurati svoj bicikl od krađe.

POGLEDAJTE PONUDU LOKOTA OVDJE!