Svjetlo Syncros Nanaimo 1200

Noćno vrijeme donosi potpuno novi niz izazova, a vožnja omiljenom stazom može biti potpuno drugačija u mraku. Prednje Syncros svjetlo Nanaimo puno je značajki koje pomažu kod vožnje u uvjetima slabije vidljivosti. Taj poseban osjećaj vožnje u prirodi i na svježem zraku ne mora završiti kada padne noć, bilo da se radi o vožnji cestom ili u šumi sa Syncros svjetlima možete nastaviti voziti kada nema više dnevne svjetlosti. Nanaimo je dizajniran tako da Vam inteligentno osvjetljava put kako bi se povećala vidljivost na stazi.

Način rada osjetljiv na svjetlinu

Način rada osjetljiv na svjetlo detektira uvjete ambijentalnog osvjetljenja kako bi se automatski prebacio iz bljeskajućeg načina rada tijekom dana u pulsni način rada noću. Iako oba pomažu vozaču u vidljivosti u prometu u bilo koje doba dana, noćni način rada bitno omogućuje biciklistu da vidi kamo ide.

Konstantna snaga

Mnogi govore o snazi lumena, ali zapravo najveći problem sa svjetlima je pregrijavanje i naknadni pad izlazne snage. Syncros inženjeri usredotočili su se na hlađenje LED dioda i osiguravanje konstantne struje u gornjim rasponima. Način rada od 1200 lumena ostat će na rasponu od 1200 lumena, i neće pasti nakon nekoliko minuta.

Svjetlost

Raspodjela svjetla na stazi bila je u fokusu kod stvaranja ovog svjetla. Jedna LED dioda je orijentirana tako da osvjetljava stazu ispred vas i daje vam najduži mogući pogled na daljinu, dok je drugi širi uzorak, ali je više raspršen kako bi osvijetlio neposrednu blizinu. Ova kombinacija je osmišljena kako bi pružila najbolju vidljivost na stazi.

USB-C punjenje

Super brzo i učinkovito punjenje najnovijom USB tehnologijom.

5 načina rada

Od maksimuma do minimuma: stalna visoka, srednja, niska, treperenje i način rada osjetljiv na svjetlo

 

SVJETLO SYNCROS NANAIMO 1200 pogledajte ovdje.